KÖRTELFEBER,BUHU!

Jag kom hem ifrån Felicias landställe igår och vi hade det toppen i 3 dagar!! :) Supermysigt, längtar tillbaka! Men allt har sitt slut.. Jag började även dagen efter(lördag) hemkomsten i Fredags att åka till sjukhuset för jag mådde verkligen piss, rent ut sagt!!
Jag har förmodligen körtelfeber men man kan inte veta det säkert förens på tisdag men symptomerna är typiska, hoppas iaf att jag inte har det så att jag kan bli frisk inom snarast. Då har jag nämligen planer på Ellens landställe, shit det var en evighet sedan vi träffades nu :( och planer på Utö med en tjej vi lärde känna där i sommar, Lisa. Jag har typ bara mått såhär dåligt en gång förr och det var när jag blev magsjuk i Thailand..Jag brukar ha bra immunförsvar och inte bli sjuk så ofta. Faan det är inge kul att vara sjuk på sommaren när jag vill ligga ute och sola samt umgås med kompisar :/ Men men läget är som det är och idag känner jag mig lite mer på jorden. Igår kunde jag liksom inte släppa tanken på att jag mådde så dåligt och var lite i min egna värld hela dagen men idag kan jag äntligen tänka på Annat. Hoppas ni mår bättre än jag!
Btw satt jag och sökte runt lite på rykten om Iphone 5 som ska lanseras i höst! I'm so excited XD haha den verkar iaf stört narre och den kommer absolut att finnas med bland mina önskingar när jag fyller år den 7 Oktober!
Tiden går fort och Gymnasiet samt 16 år närmar sig, gaaaalet.
Jaja nu ska jag knapra vidare på mina halstabletter, tuuuddeelluuu! Hare gött ♥
Förmodligen kommer den att släppas i USA omkring den 5 September och då en månad senare i Sverige så vi kan räkna med runt den 5 Oktober, vad jag har förstått.

UTÖ!

Right now... hänger jag på älskade UTÖ med underbara Gabriella Ålhed och har naaajs :) Här trivs vi som bäst även om vi inte gör saker exakt hela tiden älskar jag det! När jag är här kan jag koppla av från allt hemma.
Vi träffar våra schöööna kompisar Kalle,Gustaf,Adam,Dennis,Niclas mm..
och precis just nu ligger jag Bella och Gustaf i hans säng och flummar samt lyssnar på Kajpartaj, najs låt detdär!
Jag åker hem härifrån på söndag och det suger ju! usch men då ska jag iofs göra annat kul, träffa Felicia på hennes land :D sen är det inte mycket tid kvar tilll gymnasiet, blandade känslor!
Kul med nytt folk men jobbigt bara med skola.............
vi hörs när jag är med Felicia!

UN BESO!

BLOGGBESÖK

Kolla in denhär skojiga prickens blogg!  :)
Hon är en av våra närmaste!
jafelin.myshowroom.se

Vi hörs!

Hej på er! hemma från jersey (berättar mer om de sen) och chillar med Mia men ska snart dra ut till skärgården för lite mer färg ;) när jag kommit ut dit ska jag fräffa bella för lite mer chillande! Hon passade tydligen en 11 veckor gammal labrador igår! så himla avundsjuk :P dom e ju så söta!

Perfect for me.

CHA CHA bitches!!

Vi är hemma nu ifrån Jersey som sagt, det var inte som väntat men fortfarande toppen!
Egentligen var språkresa i huvudtaget väldigt främmande för oss men vi anade fortfarande en del.. Man ska inte förvänta sig för mycket, då blir man bara besviken. Vi hade fått höra massa bra saker om vårt boende men de var ju inte riktigt som vi tänkt oss. Jag och Matilda samt två andra svenska tjejer som vi inte kände från början bodde med varandra. Vi hade en jätte chill ensamstående mamma som dock hade fruktansvärda skrikiga småbarn, men vi hade kul ändå. Felicia däremot bodde jätte flott med värsta utsikten och sköna tjejer! Annars var det jätte kul då man träffade massa nya roliga människor :) Jag tyckte även att syftet med resan, engelskan förbättrades. Det var mest repetition men förr så ville jag aldrig prata engelska med folk men efter denna resa hoppas jag att kunna de för jag kände att den haspen släppte, man pratade med massor av folk och det var faktiskt riktigt kul :) övning ger färdighet. framsteg! Vi shoppade en stor del, gick i skolan samt gjorde roliga aktiviteter! Enligt mig var jet ski helt klart roligast...
lite bilder då från först Paris och sedan Jersey:
PARIS
SHOPPING
JERSEY
SJUKT KUL!(instruktören var sjukt snygg)
SAKNAD..
PUSS Å HEJ // EBBA <3

Hej vi är två tjejer födda år 1995. I vår blogg kommer du få hänga med oss genom allt från vår vardag till det runt omkring..såsom tankar & shopping m.m. Trevligt att ni tittade in, kom gärna tillbaka! Ebba & Felicia

RSS 2.0