Skönhetstips!!

Heej Sötisar!!

Nu tänkte jag dra igenom lite olika skönhetstips!:

För er som har gula tänder, spana in jordgubben! --->
Genom att gnugga den mot dina tänder skaffar du dig ett vitare smaajl! :)

Drick 8 glas vatten per dag ---> Det renar kroppen & ger fint hår,fina naglar och fin hy.

BRA SÖÖMN! zzzz... Dem flesta tror nog att det gäller att sova så mycket som möjligt men det är hur djupt du sover. Och jag menar vem älskar inte att sova? Det är ju bland det bästa som finns!
--->

Gör det du tycker om; var glad! Om man inte mår bra påverkas kroppen på flera olika sätt, bland annat påverkas hormoner vilket kan leda till onödigt överflöd av acne. Det kan även leda till huvudvärk, magont och migrän mfl. När ni känner er deppiga av någon anledning, gör något ni tycker om. Lyssna på musik, se på film, spela TV-spel, vad som helst... Man mår bra av att må bra!
--->

Småät inte. Försök att äta tre fasta mål om dagen på bestämda tider. Undvik bullar och godis osv. Man lägger ju hellre pengarna på bra mat/ saker som får en att må bra. Självklart kan man unna sig något gott någon gång i vecka, men låt det inte bli en vana och ät onyttigt för ofta.
Ett tips är att kämpa emot sötsuget med dethär istället..
--->

Om du har smutsigt/fettigt hår och inte hinner tvätta det innan det går ut, pudra över mjöl och kamma sedan igenom håret. Det ser som nytvättat ut och du kan vänta med att tvätta det till du kommer hem!
--->

Tvätta inte för mycket. Dem flesta med toppen hy som man frågar hur dem sköter den svarar oftast att dem inte gör så mycket..Helt enkelt tvätta inte hyn med för mycket medel och framförallt kolla upp det du använder först genom andra t.ex. Dethär har jag även märkt av själv.
--->

Tips från modell. Jag har läst från en modell att dem brukar smörja in ögondroppar på ställen där modellerna börjar få finnar innan dem fotas. --->



En del kanske ni redan visste då dem är ganska klassiska men här är iallafall några som jag tycker är bra... Jag måste erkänna att jag själv kanske inte riktigt följer alla men bra är dem ivarjefall!! :)






Kommentarer
Postat av: zarah

jätte bra tips! mer sånt :D

2010-11-15 @ 18:46:20
URL: http://zaraheriiksson.blogg.se/
Postat av: Sara

kul med tips! :)

2010-11-15 @ 22:04:06
URL: http://alexandrasara.blogg.se/
Postat av: Elin

gillar verkligen din blogg! :)

2010-11-16 @ 16:42:35
URL: http://elinkvallsbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hemligheten bakom fin hy är att tvätta den ofta, morgon och kväll!

2010-11-16 @ 18:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej vi är två tjejer födda år 1995. I vår blogg kommer du få hänga med oss genom allt från vår vardag till det runt omkring..såsom tankar & shopping m.m. Trevligt att ni tittade in, kom gärna tillbaka! Ebba & Felicia

RSS 2.0