Nu blir det andra bullar.

Precis som rubriken, nu jävlar blir det fit for fight!

Från och med idag ska vi nämligen sätta oss själva på ett prov.
Fick oss en liten tankeställare nyligen vad det gäller kosten.. Vad äre man stoppar i sig egentligen? Det är himla lätt att proppa i sig saker som man sedan ångrar.

Tänk dig när du köper godis, positivt vs. negativt.. Negativt vinner helt klart.

Det enda positivt är väl för stunden, man njuter av det goda för tillfället men efteråt kommer man på sig själv.
Och på negativa spalten har vi en hel del mer som t.ex.

Efteråt får man bara sug efter det
slösar pengar
mår inge bra varken hälsosamt eller självfötroende eftersom man får dålig hy, hål i tänderna och inte direkt någon snygg kropp på köpet.
Och man väljer gärna godbitar före mat och blir även sällan mätt på det.
..Tänk vad ovärt!

Man ser liksom mycket fräshare/piggare ut utan det och när man har lyckats avstå från det ett tag är det ju inte lika svårt längre att stå emot eftersom man inte får dem där sugen längre. Det är liksom bara som en dålig vana.

Dethär blir nästan som ett godisförbud för oss men visst man kanske kan äta någon gång ngn helg men tänka efter först på vardagar.

Det är inte så att vi tänker banta ner oss och få ätstörningar vilket är livsfarligt när man fastnat i det, eftersom vi enligt oss inte är några speciellt stora tjejer till kroppen, utan vi ska bara försöka tänka lite på vad vi äter och hellre stoppa i oss nyttigheter och komma igång bättre med träningen igen vilket vi varit alldeless för slappa med nu! Altså är vi inte ute efter att gå ner massor i vikt utan vi vill få en bättre hälsa och bygga mer muskler istället för fett.
Vad säger ni? någon som känner igen sig kanske??
Önska oss lycka till ;)






KÄRLEK IFRÅN OSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej vi är två tjejer födda år 1995. I vår blogg kommer du få hänga med oss genom allt från vår vardag till det runt omkring..såsom tankar & shopping m.m. Trevligt att ni tittade in, kom gärna tillbaka! Ebba & Felicia

RSS 2.0