Julklappstips!

MAMMA:
Tycker du det är jobbigt att vispa såser så att den inte bränner fast?  Automatiska Såsvispen Stirr fixar detta, med plastfötter kan den stå själv i kastrullen och rör om lugnt och fint så att ingen sås bränns vid. Riktigt smidigt! Kolla detta klipp så hänger du med.

MAMMA:
En lång mysig filt med ärmar. Perfekt när man sitter i soffan eller i datorstolen, du tar på dig filten som en stor tröja. Finns i flera färger och är i 100% polyester (fleece). Den går att tvätta i maskin och är ca 150cm x 240 cm stor.

Pris: 399 kr, hos Coolstuff

PAPPA:
Köp en fin flaska vin, och låt sedan mottagaren få klura ut hur pusslet ska lösas innan flaskan kan öppnas.

Pris: 199 kr, hos Coolstuff

PAPPA:
Golfbollens fallskärm stoppar farten på din golfboll. Bollen singlar ner ca 20 meter framför dig, perfekt för trädgårdar.

Pris: 299 kr, hos Coolstuff

FARFAR/MORFAR & FARMOR/MORMOR:
Skapa en personlig Mugg, Sparbössa eller Musmatta med den du tycker om på. Populärt att ge bort till mor- och farföräldrar som present. Även en bild med respektive på kommer säkert att gå hem. Använd rabattkupong ”MUGG2010″ för 10% rabatt.

Pris Mugg 99 kr / st hos Önskefoto
Pris Sparbössa 129 kr / st hos Önskefoto
Pris Musmatta 99 kr / st hos Önskefoto

FARFAR/MORFAR & FARMOR/MORMOR:
Skapa din personliga fotokalender för 2011 med dina bästa bilder. Perfekt julklapp till mor- och farföräldrar, dig själv och dina vänner. Presentförpackning kan också köpas till för 15 kr / st.

Pris från 198 kr hos Önskefoto

Använd vår rabattkupong ”KORT2010″ för 20% rabatt!

LILLEBROR/STOREBROR/POJKVÄNNEN:
Med denna skyddar dem sig själva från att bli sterila.

Sitter du också i soffan eller på tåget och surfar med bärbara datorn? Lägg Laptop Cooler under datorn så slipper du den brännande värmen. Laptop Cooler är gjord av ett speciellt material som gör att det tar över 5h för värmen att tränga igenom. 3h vila sen är den kall igen. Läs mer om på Coolstuff.

Pris: 399 kr, hos Coolstuff

Nageltorkare

LILLASYSTER/STORASYSTER/FLICKVÄNNEN:
Torka naglarna med hjälp av denna blåsapa, snabbt och enkelt. Detta istället för att skaka på händerna eller sitta still en längre stund. Bra och billig julklapp till henne.

Pris: 69 kr hos Coolstuff

Chokladfontän

ANDRA K00LA:
Riktigt smaskig pryl detta. Värm din choklad i t.ex. mikron, häll chokladen i fontänen och starta motorn samt värmaren. Fontänen håller nu chokladen varm och rinnande samtidigt som den pumpas runt i systemet. Mums!

Pris: 499 kr, hos Coolstuff

                                                                

Ställ för din bag-in-box
Ett ställ för din bag-and-box, hur mycket vin det finns kvar? Hur många glas det har gått åt under kvällen? Detta ställ håller reda på detta.
hos Coolstuff


/ EBBA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej vi är två tjejer födda år 1995. I vår blogg kommer du få hänga med oss genom allt från vår vardag till det runt omkring..såsom tankar & shopping m.m. Trevligt att ni tittade in, kom gärna tillbaka! Ebba & Felicia

RSS 2.0