Hiss/Diss !

                                                                                                                                                             





                                      






 Utomlands! Att åka utomlands måste jag ju hissa! Tänk nu när det blir vinter, hur skönt låter det inte att ligga på en strand då i Thailand med en god läsk i handen, bada i de ljumna vattnet, äta god mat och bara njuta av att få komma bort ett tag från kalla Sverige! Åka ifrån det kalla,mörka och komma till ett ljust och varmt land! Låter inte det underbart? Vill bort från Sverige nu känner jag! 




  
   

  Vad säger ni?!






 Finnar!  Ingen är perfekt, alla har finnar. Vissa har mer eller mindre än andra. Jag själv tycker att finnar är jätte jobbigt, det förstör så mycket. Det känns som att de bara kommer upp för att trycka ner än själv..  Vad ska dem vara bra för egentligen, inget är ju positivt med det?! Vem vill liksom inte ha en fin och acnefri hy, vi tonårstjejer mår idag ganska dåligt utav just det. Men mitt tips till er är att sminka er inte för mycket! Täck inte finnarna med foundation eller något liknande, huden behöver vila från det. Den behöver luft. Kläm heller inte dina finnar, för om du gör det produceras det bara mer och mer. Satsa istället då på en snygg ögonsminking! Men om du har problem med din hy kan jag verkligen tipsa om Neutrogenas  serie som fungerar alldeles utmärkt!





 (Wash/mask. Denna kan du använda både som mask OCH som wash! Den funkar jätte bra och ta bort make up osv.
Och så Daily Scrub, en jätte skön peeling. Så att du känner dig alldeles len och fräsh efteråt.
Ansiktvatten, den torkar ut finnar. Men man blir väldigt uttorkad i ansiktet utav denna så använd också då...

En återfuktande kräm så att huden ska bli mjuk och len!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej vi är två tjejer födda år 1995. I vår blogg kommer du få hänga med oss genom allt från vår vardag till det runt omkring..såsom tankar & shopping m.m. Trevligt att ni tittade in, kom gärna tillbaka! Ebba & Felicia

RSS 2.0